حفاظت و ایجاد امنیت در محل زندگی و کار، دغدغه ای است که از ابتدای زندگی بشر همیشه وجود داشته و از گذشته تاکنون ابزارها و امکانات بسیاری توسط انسان ها برای حفظ امنیت و برطرف کردن این مشکل ساخته شده است. یکی از این ابزارها، توری است که انواع مختلفی دارد. شناخت انواع توری کمک می‌کند تا هنگام خرید دچار اشتباه نشوید و با اطمینان خاطر محصول خود را انتخاب کنید. در این مقاله قصد داریم به بررسی کاربرد انواع توری بپردازیم. همچنین، موارد استفاده از توری ها را عنوان می‌کنیم. با ما همراه باشید.

در مقاله معرفی انواع توری، شما را با مدل‌های مختلف توری آشنا کردیم. همان طور که گفته شد، توری‌ها انواع مختلفی دارند و همین مسئله کاربرد آن ها را نیز متفاوت می‌کند.

کاربرد انواع توری

به طور کلی کاربرد توری در موارد زیر خلاصه می‌شود:

  • مستحکم سازی ساختمان‌ها
  • حفاظت از ملک ها و حریم‌های شخصی
  • کشاورزی،مواد غذایی، بهداشتی، پتروشیمی، باغداری، خطوط هوایی و زمینی و سایر صنایع
  • حفظ ایمنی افراد و اشیا و جلوگیری از سقوط آن‌ها
  • قفس‌های حیوانات و سازه‌های آهنی
  • توری‌های محافظ درب و پنجره

در ادامه به  بررسی جزئی تر کاربرد انواع توری می‌پردازیم.

کاربرد توری‌های صنعتی

کاربرد توری مرغی: نام گذاری این توری دقیقا بر اساس کاربرد آن انجام شده است. کاربرد این توری نگهداری حیوانات اهلی مانند مرغ و خروس است ولی به طور کل کاربردهای دیگری نیز دارد. از دیگر کاربردهای آن می‌توان به پوشش سقف سوله‌ها، مستحکم سازی دیوارها قبل از گچ کاری، کمپوست کردن برگ درختان  و پوشش پلاستر دیوار اشاره کرد.

کاربرد توری گابیون: کاربرد این توری با توری مرغی تفاوت چندانی ندارد. تنها وجه تفاوت این دو، ضخامت بیشتر توری گابیون است. یکی از مهم‌ترین کاربردهای توری گابیون، محصور کردن سنگ چین‌های دیوار است. به همین علت به آن توری سنگی نیز می‌گویند. این توری در نماسازی ساختمان نیز کاربرد زیادی دارد.

کاربرد توری پرسی: توری‌های پرسی به علت مقاومت خوبی که در برابر خراش دارند، از کاربرد گسترده ای در صنعت و ساختمان سازی برخوردار هستند. استفاده این توری در ساخت انواع قفس برای حیوانات، مش بندی، حفاظ بندی در و پنجره و فوندانسیون کف است.

کاربرد توری مش: توری مش از آن دسته توری‌ها است که با جوش در نقاط اتصال، بسیار محکم شده است. استفاده از توری مش نسبت به میلگرد برای سازنده‌های ساختمان مقرون به صرفه‌تر و مطمئن‌تر است. به دلیل زیبایی این توری در ساخت، از آن برای موارد زینتی ساختمان بسیار استفاده می‌کنند.

کاربرد توری سرندی: بارز‌ترین کاربرد توری سرندی همانطور که از اسمش مشخص است، سرند کردن و غربال کردن است. توری سرندی برای انجام کارهای مختلف مانند جداسازی و فیلتراسیون مواد و غیره، مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین توری سرندی در صنایع مختلف مانند پالایش نفت، حفاظت از محیط زیست، باستان شناسی، کاغذ سازی، هوا فضا، معدن، صنایع الکترونیک، صنایع دارویی، متالورژی و غیره استفاده می‌شود.

کاربرد توری حصاری: توری حصاری به علت مقاومت و امنیت بالا و نصب آسان، از کاربرد گسترده ای برخوردار است. این توری در بزرگ راه‌ها، فرودگاه و ترمینال، به عنوان محافظ، مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین به عنوان توری محافظ در سازه‌های در حال ساخت، جهت جلوگیری از سقوط افراد و مصالح ساختمانی به کار می‌رود.

کاربرد توری پلاستیکی: توری‌های پلاستیکی به علت ویژگی‌های فراوانی که دارند امروزه در صنعت کشاورزی بسیار کاربرد یافته اند. توری پلاستیکی را به صورت استوانه ای در اطراف گیاه نصب کرده تا گیاه از دیواره ایجاد شده استفاده نماید و رشد کند. با استفاده از توری پلاستیکی در داخل زمین زراعی از شسته شدن مواد معدنی و آلی در سطح خاک و فرو رفتن آن در سطوح پایین تر از ریشه گیاه جلوگیری به عمل می آورند. با استفاده از توری های پلاستیکی می‌توان از ریشه چمن در هنگام کوتاه کردن آن و همچنین از آثار رفت و آمد جلوگیری نمود. همچنین با استفاده از این توری، در سقف گلخانه‌ها و اطراف گلخانه، از ورود موجودات موذی جلوگیری می‌شود. آسیب‌های ناشی از جویدن و یا کندن نهال‌های جوان توسط حیوانات بسیار شایع است. ولی با نصب این توری می‌شود آسیب را تا حد بسیار زیادی کاهش داد. درختچه‌های میوه‌هایی از قبیل تمشک، انگور،  ذغال اخته و میوه های جالیزی در معرض صدمات ناشی از حمله پرندگان، ملخ‌ها و جوندگان هستند. با استفاده از توری‌های پلاستیکی می‌توان از این آسیب‌ها و همچنین تخم گذاری موجودات مضر جلوگیری نمود.

کاربرد توری‌های ساختمانی

کاربرد توری‌های مورد استفاده در ساختمان بسیار واضح و مبرهن است. انواع توری درب و پنجره به منظور محافظت محیط داخلی ساختمان در برابر نفوذ حشرات و یا گرد و غبار به کار می‌روند. انتخاب توری مناسب محل زندگی خود، بسیار مهم است. بهتر است با توجه به مقدار فضای موجود، اقدام به خرید توری مناسب کنید. جهت اطلاع و آشنایی انواع توری پنجره می‌توانید به صفحه خرید انواع توری پنجره مراجعه کنید.

استفاده از انواع توری به دلیل کاربردهای آن‌ها، بسیار رایج و بیشتر از قبل شده است. در این مقاله تلاش کردیم تا ضمن بررسی انواع توری، موارد استفاده آن‌ها را نیز به شما عزیزان توضیح دهیم. امیدواریم این مقاله پاسخگوی سوالات شما بوده باشد.

دسته مقالات

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • محمد گلپایگانی
    مهر 4, 1400 13:47

    خیلی ممنون بابت اطلاعات مفیدتون
    فقط جسارتا میشه کاربردهای مش رو جزئی تر توضيح بدید؟ سپاس فراوان

    پاسخ
    • Shadisharifi
      مهر 4, 1400 14:11

      شما از این سازه می توانید در مکان های مختلفی استفاده نمایید. از این رو کاربرد مش های فولادی بسیار زیاد بوده و جزو سازه هایی پرکاربرد است. برای دیواره ها و قطعات پیش ساخته، کف های سالن و یا انبار ها، در فرودگاه ها، برای ساخت تونل و مترو و همچنین پل ها و پارکینگ ها می توان از مش فولادی استفاده نمود. یکی دیگر از کاربرد های آن نیز استفاده در کف استخر ها و یا سقف طبقات می باشد. دلیل استفاده ی گسترده از شبکه های مش فولادی مستقیما به استحکام آن باز می گردد. استحکام بالای شبکه های فولادی موجب می شود تا در چنین مکان های مهمی که نیاز به استحکام بالایی دارد بتوان از چنین سازه ای استفاده نمود. اگر به خوندن ویژگی های انواع توری هم علاقه دارید، میتوانید بر روی ویژگی های انواع توری کلیک کنید تا بیشتر در این زمینه اطلاعات کسب کنید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست